DIREKTORI STAF

 
Nama Jawatan Bidang Kepakaran Email
Saadiah Ridzuaniah Abu Hassan Ashaari  Dekan/Pensyarah Nursing Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Dahlilawati Ahmad  Timbalan Dekan/Pengajar Jururawat Nursing  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Dr.Siti Fatimah binti Md.Shariff Pensyarah PhD Education( nursing training),Nursing Sciences Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Norizan binti Mohd Noh Pengajar Jururawat Nursing Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Faliza Erylina Rameli Pensyarah Nursing Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Shuganti A/P Mayilvahanam Pensyarah Biology, Microbiology, Information Technology, Drug Designing, Sequence and Genome Analysis Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. 
Wan Napisah binti Wan Omar Pengajar Jururawat Nursing Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Zairina Binti Zaimarol Pengajar Jururawat Nursing  Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Khairushidak Bt Md Nayan Pengajar Jururawat Ortho Nursing  
Norizan Binti Haron Jururawat Klinikal Nursing Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Nor Hayati Binti Zainuddin Jururawat Klinikal Nursing Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Mazlina Bt Hussain Jururawat Klinikal Nursing Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Norlia Binti Mohd Arop Jururawat Klinikal Midwife & Public Health Nursing Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Norzaliza Bt Che Sudin Jururawat Klinikal ICU Nursing Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Nur Mazaliffah Binti Mahmud Jururawat Klinikal Nursing, Midwife Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Julaiza Bt Mohd Zin Jururawat Klinikal Ortho Nursing Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Siti Aidaliza Bt Jamaluddin Jururawat Klinikal Nursing Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Siti Halizah binti Md Alus Jururawat Klinikal Nursing Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Siti 'Aishah binti Mohamed Jururawat Klinikal Nursing Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Siti Rahayu binti Othman Jururawat Klinikal Nursing Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Umi Arina binti Baharudin Jururawat Klinikal Nursing Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Siti Nurhidayah binti Jasni Jururawat Klinikal ICU Nursing Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Norhanim Binti Zainudin Jururawat Klinikal Operating Theatre Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.
Rahmaniah Bte Hj Yasin Jururawat Klinikal Emergency Department Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya.

Moto

Gerbang Pengajian Psikologi
& Pengurusan Insan

Waktu Urusan Pejabat

Isnin - Khamis

8:ooam-1:00pm

2:00pm-5:00pm

Jumaat

8:00am-12:15pm

2:45pm-5:00pm 

Sabtu & Ahad

Tutup

PAUTAN PANTAS

HUBUNGI KAMI

 Fakulti Kejururawatan 
    Dan Sains Kesihatan
Kolej Universiti Islam Melaka
Batu 28, Kuala Sungai Baru, 78200 Melaka, Malaysia.
www.kuim.edu.my/fksk
: infofksk@kuim.edu.my
+606-3876272
+606-3876291