Kod Kursus | : | (R3/1013/4/0030) 01/29 (A 3693) |
Kemasukan | : | Jun / November |
Mod Pengajian | : | Sepenuh Masa |
Tempoh Pengajian | : | 3 tahun |
Yuran Pengajian | : | RM18,300.00 |
Yuran Pendaftaran | : | RM550.00 |
Syarat Kemasukan :
- Sijil Pelajaran Malaysia (SPM) atau
- SPMV dengan mendapat sekurang-kurangnya 3 Kepujian (kredit) atau;
- Lulus Sijil Kemahiran Hospitaliti KTIAM atau mana-mana sijil akademik yang diiktiraf setara dengannya oleh Kerajaan Malaysia
- Kelayakan-kelayakan lain yang diiktiraf setara dengannya oleh Kerajaan Malaysia
Prospek Kerjaya :
- Pengurus Hotel
- Pengurus restoran
- Pemimpin dalam Penjualan, Tempahan dan FnB Hotel
- Eksekutif Perkhidmatan Pelanggan
- Barisan Eksekutif Dewan
Senarai Kursus
|
|||||
CULINARY SKILL CUSTOMER SERVICE DINING ROOM SERVICE ENTREPRENEURSHIP IN HOSPITALITY INDUSTRY FOOD & BEVERAGE SERVICE OPERATION FOOD AND BEVERAGE COST CONTROL |
FOOD HYGIENE, SANITATION AND SAFETY FRONT OFFICE OPERATION FUNDAMENTAL OF FOOD FUNDAMENTAL OF HALAL FOOD HOTEL EVENT MANAGEMENT HOTEL OPERATION MANAGEMENT |
HOTEL PLANNING, LAYOUT AND DESIGN HOUSEKEEPING OPERATION INTRODUCTION TO HOSPITALITY AND TOURISM INDUSTRY KITCHEN MANAGEMENT PRINCIPLES OF HOSPITALITY MARKETING TRAVEL & HOSPITALITY LAW |